Eksamensguiden

  • Eksamensguiden er lavet som app til både iPhone og Android. Det er et mobilt redskab, som hjælper unge med at gå til både prøver i 9. og 10. klasse og eksamen på alle ungdomsuddannelser.
  • Guiden er tænkt som et stærkt redskab til at få samlet alle de løse ender op mod eksamen og styre de mange tanker og frustrationer, som man har undervejs i en eksamensperiode.
  • Guiden indeholder øvelser, opgaver, coachende selvhjælpsredskaber og videoer med tips og tricks til at lave den bedste performance.
  • Seneste opdateringer indeholder bl.a. fif til skriftlige opgaver og prøver.

Her er til dig, der lider af præstationsangst?

  • Der er øvelser, videoer og gode tricks til at arbejde med præstationsangst, som der er en del unge, der bøvler ret meget med op til eksamen.
  • Er du ramt af eksamensskræk og angst? Så kan du med fordel mixe denne del med alle de gode tips og øvelser, som ligger i eksamensguiden.

Her er til jer forældre

  • I app’en får forældre forskellige redskaber til at yde støtte og mini-coaching til deres teenagere. De bliver gjort opmærksom på, hvordan forældrene ved hjælp af små fif kan forbedre oplevelsen for deres teenager.
  • Er du forælder, og vil du vide mere om forældreguiden? Så klik her og læs meget mere om forældreguiden.

Hvad siger de unge om os?

Pernille Jessen

“Jeg vil bestemt prøve at benytte mig af Liselottes måde at tackle problemer på. I stedet for kun have for øje, hvad jeg ikke kan finde ud af, så skal disse tanker udskiftes med, hvad har jeg opnået indtil videre og allerede kan.”

Pernille Jessen
Christina Fisker

“Jeg har allerede implementeret en helt anden struktur i mit arbejde, end jeg tidligere har været vant til, og det vil jeg fremover fortsætte med at gøre.”

Christina Fisker
Anna Barslund

“Jeg tager redskaberne om den positive tænkning i brug med det samme, og fremover vil jeg holde flere pauser og være bevidst om, hvordan mine tanker påvirker kroppen, mine følelser og min adfærd.”

Anna Barslund